Over ons

Visie

Vin d’Anvers deelt uw passie voor wijn en dat doen we met grote zorg. Onze wijnen zijn prijs/kwaliteit bewust en professioneel gekozen door specialisten en deskundigen. Dat maakt dat ons gamma perfect binnen het gastronomisch kader past. Ook voor onze particuliere klanten is er een ruime keuze aan speciale wijnen voor verschillende gelegenheden.

Toekomst

Wat zijn onze plannen met Vin d’Anvers? Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. Ik ga me dus steeds verder verdiepen in de wereld van wijn en gastronomie. Daarbij ga ik telkens op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen op de markt. Mijn droom realiseren is uitgroeien tot een wijnhandel die zich onderscheid van de andere. Tipje van de sluier wordt later opgelicht …..

Glenn van Gils

Zaakvoerder Vin d’Anvers

Met Vin d’Anvers wil ik mijn klanten inspireren door de nieuwe trends op te volgen in de wijnwereld. Gedurende mijn opleiding Restaurant-keuken aangevuld met specialisatie drankenkennis groeide mijn interesse in gastronomie enorm. Na mijn opleiding heb ik mijn kennis nog kunnen verruimen door bij enkele wijnhandelaars te werken. Ik bezocht diverse wijnhuizen, de Champagnestreek, de Cavastreek, de grootste wijnbeurzen van Europa. Ik deed ervaring op in de Wereldexpo van Milaan. Ik vind het aangenaam om cliënten steeds weer te verrassen met een gepast wijntje aangepast aan hun gerecht. Hierbij komt mijn kokservaring goed van pas. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jullie te kunnen delen.