Assortiment

Online wijn kopen bij Vin d’Anvers

Ontdek en proef het ruime assortiment van Vin d’Anvers. Met meer dan 150 wijnen afkomstig van over de hele wereld heeft u nog genoeg te ontdekken in ons assortiment. Of u nu een échte fijnproever bent of gewoon graag een glas wijn drinkt? Vin d’Anvers biedt voor iedere wijnliefhebber een geschikte wijn!

Via de webshop kunt u eenvoudig online wijnen bestellen. Filter op uw favoriete druif en ga op zoek naar een heerlijke wijn uit een speciaal land. Ons assortiment is samengesteld door diverse wijnspecialisten. Laat u verrassen en ontdek nieuwe smaken!

BEKIJK ONS ASSORTIMENT VOOR DE HORECA

Naar de webshop

BEKIJK ONS ASSORTIMENT VOOR DE PARTICULIER

Naar de webshop

Horeca en particulieren

Het assortiment van Vin d’Anvers is afgestemd op zowel de horeca als particulieren. Wij bieden eerlijke prijzen en een goede kwaliteit. Onze wijnen zijn afkomstig van eerlijke wijnboeren. Voordat een wijn tot ons assortiment mag behoren wordt deze grondig gekeurd door wijnspecialisten. Hierdoor is iedere wijn uniek en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Zowel de horeca als de particuliere klant kan online bestellen via de webshop van Vin d’Anvers. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte wijn? Of bent u juist op zoek naar een speciale wijn of speciale druif? Neem vrijblijvend contact op met Glenn. Hij adviseert u en helpt u met het zoeken naar de geschikte wijn.

Neem direct contact op met Glenn

Bekijk onze promotie video voor een eerste indruk van Vin d’Anvers en laat u inspireren en adviseren

Neem direct contact op

Ik werk al sinds dag 1 samen met Vin d’Anvers.
Steeds kun je op Glenn rekenen. Hij begeleidt je perfect door de juiste wijnen bij de gepaste gerechten te plaatsen.
Glenn heeft duidelijk passie voor zijn vak, op deze man kun je bouwen!

Christian, Restaurant Sterk - Hoogstraten

Wij zijn super tevreden met onze samenwerking met Glenn van Vin d’Anvers. We krijgen goed en professioneel advies, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. Kortom, de ideale partner voor onze zaak!

Lode, Kasteelhoeve - Westmalle

Glenn staat steeds even enthousiast en gedreven paraat.
Super vlotte samenwerking.
Zeer betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na.
Wij als de Koeiketel werken vanaf de start samen en dit gaan we ook zo aanhouden.

An, De Koeiketel - Turnhout