Particulieren

Online wijnen bestellen

Via de webshop van Vin d’Anvers kunnen particulieren eenvoudig en snel online wijnen en sterke dranken bestellen. Van een heerlijke witte wijn tot een frisse rosé of een stevige rode wijn. Bent u een echte fijnproever of drinkt u in uw vrije tijd gewoon graag een glas wijn? Het assortiment van Vin d’Anvers biedt vele mogelijkheden met voor iedereen een gewenste wijn! Onze wijnen zijn afkomstig van over de hele wereld, ontdek uw favorieten of ga juist eens voor iets nieuws! Bekijk ook zeker eens onze bestseller wijnen van dit moment.

Particulieren
Ontdek het assortiment en bestel direct

Zoekt u iets speciaals?

Bent u op zoek naar een speciale wijn of een speciale druif, neem vrijblijvend contact op met Glenn. Hij adviseert u graag of helpt u met de zoektocht naar een (soortgelijke) wijn.

Neem direct contact op met Glenn
Particulieren

Cadeaus

Bij Vin d’Anvers kunt u zelf een wijnpakket samenstellen. Dit is al mogelijk vanaf 1 fles. Daarbij kiest u zelf de wijn(en) voor in het pakket en een verpakking, hierbij heeft u keuze uit een wijndoos of wijnkist. Daarnaast bieden bij ook vooraf samengestelde wijnpakketten aan waaruit u kunt kiezen.

Stel hier uw cadeau samen

De favorieten van dit moment

Proef onze bestsellers! Uiteraard is smaak een persoonlijke keuze, toch houdt Vin d’Anvers de bestsellers en meest besproken wijnen van de afgelopen periode bij. Wilt u eens iets nieuws proberen? Vin d’Anvers helpt u bij uw keuze! Ga eens voor onze bestsellers!

Hans Greyl Sauvignon Blanc Blush Rosé

Een verfrissende en levendige wijn met een scheutje roos en rood fruit. De neus bevat overwegend tropisch fruit.

Direct bestellen
Domaine La Rouvière Côtes De Provence Rosé

Een prachtige volle rode wijn met een aangename tannine gevolgd door een lange en kruidige afdronk.

Direct bestellen
Villa Blanche Rosé

Dit is een verrassend weelderige rosé in de mond, met kenmerken van geel steenfruit in de smaak. Deze vlot drinkbare wijn heeft een frisse en fruitige afdronk.

Direct bestellen