Horeca wijnleverancier

Het assortiment van Vin d’Anvers is perfect afgestemd op de wensen van de horeca. Hierbij staan een eerlijke prijs en kwaliteit van de wijnen voorop. Het ruime assortiment bestaat uit kwaliteitswijnen afkomstig van over de hele wereld. Met diverse huiswijnen en suggestiewijnen maakt Vin d’Anvers voor iedere horecagelegenheid een unieke wijnkaart. Maak kennis met uw horeca wijnleverancier.

Glenn van Gils, zaakvoerder van Vin d’Anvers, adviseert u graag over welke wijnen het beste passen bij uw bedrijf en de menukaart. Naast wijnen biedt Vin d’Anvers ook sterke dranken aan om uw aanbod compleet te maken. Samen met u wordt de wijnkaart samengesteld, dit doen we door een eerste voorstel te doen van geschikte wijnen. Vervolgens gaan we de wijnen proeven en maken we een mooie selectie voor op de wijnkaart. Hierbij kijken we naar de combinatie van de gerechten op de menukaart en de wijnen. Daarbij houden we de behoeften van de gasten in ons achterhoofd om zo tot een perfecte combinatie te komen. Uiteraard kan de wijnkaart naar wens op het seizoen worden aangepast.

Horeca wijnleverancier

Maak vrijblijvend uw afspraak

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking met Glenn, neem dan contact met hem op om een afspraak te maken.

Bel Vin d’Anvers

Horeca webshop nu online!

Speciaal voor de horeca hebben wij een aparte website waarin zakelijk besteld kan worden. Wilt u ook graag klant worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat er voor uw zaak een account aangemaakt kan worden.

Naar de horeca website

Bekijk onze promotie video voor een eerste indruk van Vin d’Anvers en laat u inspireren en adviseren

Neem direct contact op

Ik werk al sinds dag 1 samen met Vin d’Anvers.
Steeds kun je op Glenn rekenen. Hij begeleidt je perfect door de juiste wijnen bij de gepaste gerechten te plaatsen.
Glenn heeft duidelijk passie voor zijn vak, op deze man kun je bouwen!

Christian, Restaurant Sterk - Hoogstraten

Wij zijn super tevreden met onze samenwerking met Glenn van Vin d’Anvers. We krijgen goed en professioneel advies, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. Kortom, de ideale partner voor onze zaak!

Lode, Kasteelhoeve - Westmalle

Glenn staat steeds even enthousiast en gedreven paraat.
Super vlotte samenwerking.
Zeer betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na.
Wij als de Koeiketel werken vanaf de start samen en dit gaan we ook zo aanhouden.

An, De Koeiketel - Turnhout