Cadeaus en relatiegeschenken
bij Vin d’Anvers

Stel zelf uw cadeau samen!

Wijn doet het vaak erg goed als cadeau. Het is leuk om te geven en iemand kan er op een later moment nog van genieten. Bij Vin d’Anvers kunt u zelf wijnpakketten door ons laten samenstellen. U kunt hierbij kiezen uit ons assortiment met meer dan 150 wijnen. Onze cadeaus worden ingepakt in een wijndoos of wijnkist. Hierdoor is uw cadeau meteen klaar om te geven! Weet u niet welke wijn u het beste kunt geven? Wij hebben een aantal bestsellers, deze worden zeker gewaardeerd! Onze bestsellers zijn niet voor niks de favoriete van onze klanten!

U kunt altijd advies krijgen, neem vrijblijvend contact op met Glenn via onderstaand formulier.
Maar bellen mag natuurlijk ook op +32 (0)476 48 21 49

Naam(Vereist)
Relatiegeschenken
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet? Of wilt u een klant in het zonnetje zetten? Bedank de mensen die altijd voor uw bedrijf klaarstaan met een bijzonder wijncadeau.

Vin d’Anvers gaat graag voor u aan de slag want bij Vin d’Anvers kunt u uw relatiegeschenken door ons laten samenstellen geheel naar uw persoonlijke wensen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde wijn of wilt u liever een passend advies laat dit dan gerust aan ons weten. Wij zijn u graag van dienst neem vrijblijvend contact op met Glenn.

Neem contact op met Glenn voor advies