Feest & eventservice
Vin d’Anvers

Van wijnen tot Cava en gratis glazenservice!

Heeft u binnenkort een feestje? Grote kans dat er ook wijndrinkers aanwezig zijn! Bij Vin d’Anvers kunt u terecht voor onder andere wijnen, Cava en Champagne voor uw feest. Ons assortiment biedt toegankelijke wijnen, deze zijn zeer geschikt voor een feest of evenement. Meestal wordt er witte wijn, rosé wijn en rode wijn geschonken op een feest. Heeft u een speciaal moment waarop u wilt toosten of wilt u graag een aperitief bieden bij binnenkomst? Dan wordt er vaak gekozen voor een Cava of Champagne.

De hoeveelheden zijn vaak lastig in te schatten, dat begrijpen we bij Vin d’Anvers! Daarom kunt u de dichte flessen na afloop van het feest kosteloos terugbrengen.

Hierdoor heeft u nooit te weinig wijn in huis en blijft u ook niet met een overschot zitten!

Neem contact op met Glenn voor advies
Feest & Eventservice
Hoe worden de wijnen en andere toebehoren geleverd

Wij leveren wijnen en andere toebehoren gratis binnen de 15 kilometer. Daarnaast kunt u uw bestelling ook op komen halen bij het magazijn van Vin d’Anvers in Weelde.

Feest & Eventservice
Glazenservice en wijnkoelers

Heeft u niet genoeg glazen en wijnkoelers voor uw feest of evenement? Vin d’Anvers biedt wijnglazen, cavaglazen en wijnkoelers aan in bruikleen. Glazen zijn gratis te lenen per bak (24 glazen), ze worden schoon bij u gebracht en u dient ze ook schoon terug in te leveren. Voor breuk of vieze glazen rekenen wij €3,00 per glas.

Feest & Eventservice
Welke wijn is geschikt voor mijn feest of event?

Vin d’Anvers adviseert voor feesten en events toegankelijke witte wijnen, rosé wijnen en rode wijnen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de geschikte wijn? Glenn helpt u graag!