Recensies Vin d’Anvers

Klanten vertellen…

Lees hier meer over de ervaringen die horeca en particulieren hebben over de samenwerking met Vin d’Anvers.

Ik werk al sinds dag 1 samen met Vin d’Anvers.
Steeds kun je op Glenn rekenen. Hij begeleidt je perfect door de juiste wijnen, bij de gepaste gerechten te plaatsen.

Glenn heeft duidelijk passie voor zijn vak, op deze man kun je bouwen!

Christian, Restaurant Sterk - Hoogstraten

Wij zijn super tevreden met onze samenwerking met Glenn van Vin d’Anvers. We krijgen goed en professioneel advies, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. Kortom, de ideale partner voor onze zaak!

Lode, Kasteelhoeve - Westmalle

Ik werk al ongeveer 2 jaar samen met de Glenn, super toffe gast. Normaal gezien ben ik trouw aan mijn huidige leveranciers maar 2 jaar geleden stapte Glenn bij mij in de zaak binnen. Hij stelde zijn product voor en ik was meteen verkocht. Een hele spontane jongen die weet waar hij mee bezig is en altijd correct op alle vlakken. Glenn heeft duidelijk passie voor zijn vak, je kunt zeker op hem rekenen. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken.

Een jongen uit de duizenden.

Marcel, Brasserie De Klynhoeve - Retie

Glenn staat steeds even enthousiast en gedreven paraat.
Super vlotte samenwerking.
Zeer betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na.
Wij als de Koeiketel werken vanaf de start samen en dit gaan we ook zo aanhouden.

An, De Koeiketel - Turnhout

Als Oud Hoogstraeten zijn wij sinds kort klant bij Vin d’Anvers. Wij hebben deze keuze gemaakt om jonge ondernemers te steunen en daar hebben wij een halfjaar later nog geen spijt van gehad. De zaakvoerder Glenn is heel professioneel en brengt ons elke week op tijd zijn kwaliteitsvolle wijnen en dit met een glimlach. Je kan ook altijd bij hem terecht voor nieuwe producten. Zo heeft hij voor ons de alcoholvrije gin geleverd. Daarnaast heeft hij ook nog een wijnkaart speciaal voor onze zaak gemaakt. Wij zijn er van verzekerd dat dit nog een lange en fijne samenwerking gaat zijn.

Simon, Oud Hoogstraeten - Hoogstraten
Wij zijn zelf nog een jong koppel dus de klik met Glenn was er al heel snel. Glenn is echt iemand op wie je kan bouwen en vertrouwen. Heel correct, stipt en kan goed meedenken vanuit het standpunt van de horecazaak. Ook de prijs en kwaliteit zijn echt top! Je merkt aan alles dat hij dit met heel veel passie en echt vanuit zijn hart doet. Zo iemand gun je dit gewoon super hard. Wij gaan zeker en vast nog een lange/ fijne samenwerking tegemoet.
Ricco & Melissa , ’t Ligtdaar - Lichtaart
Wij zijn zeer tevreden over Vin d’Anvers, snelle leveringen, je wordt heel goed geholpen door Glenn bij het maken van de keuze van je wijn voor bij het gerecht. Goede commentaren van de klanten over de wijn! Prijs kwaliteit zeer goed.
An-Sofie & Thomas , Restaurant Seir - Kasterlee

Glenn stapte enkele jaren geleden bij ons binnen om zijn bedrijf voor te stellen. Wij als Nederlands bedrijf en Vin d’Anvers als Belgisch bedrijf, daar komt het invoeren van accijnzen bij kijken. En daar hadden we zelf geen zin in, om die papiermolen erbij te hebben.

Na een jaar stond Glenn terug voor de deur. Hij vertelde dat hij het invoeren van de accijnzen graag voor zijn rekening zou willen nemen. Enkele dagen later hadden we al een tasting en was onze samenwerking en feit.

Samenwerken met Glenn voelt vertrouwd! Hij begrijpt wat we willen. Lekkere wijn voor een goede prijs en een top service tot in de kelder.

En willen we eens iets nieuws, dan staat hij al weer met een heerlijk wijntje op de stoep.

Martijn en Rob , ‘t goei Gevoel - Baarle-Nassau

Als je kwaliteit wilt brengen naar je gasten toe, dan kan je niet anders dan ook kwalitatief hoog in te kopen en te werken met professionele partners, zoals Vin d’Anvers.

Hun verhaal zie je in deze knappe video waar ze ook Bardo als partner mooi hebben neergezet!

Succes, Glenn van Gils, je bent aan een prachtig parcours aan het bouwen!

Michaël, Bardo - Turnhout

Wij hebben Glenn leren kennen toen we Eetcafé De Lantaern overnamen in 2019.Hij leverde destijds 1 of 2 wijntjes maar na ons eerste gesprek durfde wij het wel aan om het gehele assortiment aan hem toe te vertrouwen. Sindsdien gaat het helemaal op rolletjes. Problemen worden opgelost, er wordt mee gedacht en je kunt hem altijd bellen voor een spoedbestelling. Duidelijk is dat we destijds een goede keuze hebben gemaakt.

Gerwin, De Lantaern - Baarle-Hertog

Vin d’Anvers, jong – fris – top service. Dat zijn voor ons de kenmerken van deze wijnhandelaar. Buiten de lekkere huiswijn, bieden ze elk seizoen ook heerlijke suggesties aan. We worden hiervoor goed begeleid en geïnformeerd door Glenn. Heb je een passie voor wijn, dan moet je bij Vin d’Anvers zijn!

Liesbeth & An , De Rekruut - Turnhout
Na bijna een jaar samenwerken met Vin d’Anvers in onze nieuwe zaak pont deux, zijn wij zeer tevreden van Glenn. Niks is hem te veel. Of hij nu 1 of 2 keer moet leveren dit zal hij steeds met een lach op zijn gezicht doen. Willen wij graag onze wijnkaart aanpassen? Dan staat Vin d’Anvers ook klaar voor het nodige advies hierin te geven. Glenn is niet alleen onze leverancier maar hij is ook een echte vriend geworden.

Danku Glenn voor de leveringen aan onze zaken!

Lynn, Brasserie Pont2Deux - Turnhout
Glenn is heel flexibel, heel aangenaam en een zeer goede leverancier van wijn. Hij legt het ook allemaal heel goed uit van waar de wijn komt en hoe hij proeft.
Jo , Brasserie ’t Hofeind - Merksplas