Recensies Vin d’Anvers

Klanten vertellen…

Lees hier meer over de ervaringen die horeca en particulieren hebben over de samenwerking met Vin d’Anvers.

Glenn kwam enkele maanden geleden bij ons in de zaak langs, met een vrijblijvende lijst van zijn wijnen. Wij waren nog maar net overgeschakeld naar een andere wijn leverancier. Dus zeiden ‘nee’ tegen Glenn… Maar na een paar gesprekken voel je hoe oprecht en eerlijk hij naar ons is en wat hij allemaal wilt betekenen voor ons(zijn klanten). Wij zijn uiteindelijk toch overgestapt naar Glenn. En wat zijn we hier blij mee, als er iets is lost Glenn dit meteen op. Bestellingen worden altijd zeer klant vriendelijk geleverd. Onze klanten zijn zeer content van de wijnen & de cava. Dus dan zijn wij dat ook Wij zijn echt heel tevreden, doe zo verder Glenn!
Veerle, ’t Zoet Pateeke - Arendonk

Een aantal jaren geleden begonnen we Eeterij Lambik in Baarle Nassau. Glenn was er als de kippen bij om zich voor te stellen als wijn leverancier. Aangezien één van mijn companen bij een groothandel werkte, hebben we toen de keuze hiervoor gemaakt. Een jaar later verliet deze compagnon de zaak en Glenn was al diverse malen binnen gelopen. Hij stelde voor een wijndegustatie te organiseren. Daar kwamen hele mooie wijnen uit met schappelijke prijzen. Vanaf dat moment leverde Glenn zijn wijnen aan ons. Momenteel heb ik weer een nieuw bedrijf in Molenschot genaamd Brasserie De Goesting. En nu was er geen discussie mogelijk, Glenn is de wijnleverancier. Hij denkt altijd mee met de seizoenen en heeft tegenwoordig ook een mooi alcoholvrij/arm programma. We raden Glenn aan iedereen aan!

Carlo, Brasserie De Goesting - Molenschot
Nadat Glenn enkele keren langs was geweest en ik resoluut nee zei. Is dat intussen helemaal anders. Ik was van mening dat ik hele goede wijn had, omdat ikzelf er niet zoveel van afweet dus ga ik op de mening van mijn klanten af. Toch de aanhouder wint en vooral met zijn respect & charme naar mij toe en natuurlijk zijn goede wijn / cava ben ik gezwicht en daar heb nog geen moment spijt van gehad. Dank je wel Glenn voor de goede samenwerking.
Mirelle, Café d'Hoagste Tyd - Hoogstraten
Na een paar telefoontjes met Glenn en een wijnproeverij zijn we bij C.C. Den Heuvel overgestapt naar Vin d’Anvers. Glenn is een eerlijke en betrouwbare leverancier. Hij is altijd bereikbaar en denkt in oplossingen. Zowel over Glenn als over de wijnen zijn we erg te spreken. Ook de bezoekers vinden de wijn erg lekker en toegankelijk.
Marianne, Cultureel Centrum Den Heuvel - Alphen
Glenn kwam zomaar eens binnen wandelen. Op het juiste moment voor ons want wij waren aan het kijken voor een nieuwe wijn leverancier. De klik was er meteen en al snel een vervolg afspraak gemaakt. Deze jongen komt ook regelmatig eens langs voor een bak koffie en om serieus zijn interesse dan ook te tonen. In het kort een fijne leverancier om met samen te werken en een die ook zijn afspraken nakomt. Topper!
Bonnie en Joyce, Bojo's - Lage Mierde
Glenn kwam na het overnemen van ‘Den Brouwketel’ in Lille langs als leverancier. Na lang overleg kozen we om verder samen te werken met Vin d’Anvers. De service en bijstand die we van hem krijgen draagt bij tot een vlotte verkoop van onze selectie wijnen. Wij zijn een zeer tevreden klant en willen dat graag delen.
Matty, Den Brouwketel - Lille
Glenn kwam op het juiste moment bij ons Eetcafé ‘t Torentje binnenlopen. Een jonge, vlotte en gedreven jongeman. Na een vroege ochtend proeverij meteen verkocht, wat een lekkere wijnen. Hij staat altijd meteen klaar. Heb je vragen, bij leveringen, hij is er. Prettig in de omgang en een hart op de juiste plek. Wij willen geen andere leverancier meer.
Trude, Eetcafé ‘t Torentje - Reusel
Vin d’Anvers staat symbool voor uitstekende kwaliteit, oprechte vriendelijkheid en uitmuntende service. Sinds het begin zijn we ontzettend tevreden met Glenn als onze wijnleverancier. Hij heeft ons voortreffelijk begeleid bij het selecteren van de beste wijnen voor onze klanten. Daarnaast staat Glenn altijd klaar met een vriendelijke lach en levert hij stipt en correct, elke keer weer. Zijn professionaliteit, enthousiasme en passie zijn duidelijk merkbaar. Het is een plezier om met hem samen te werken!
Lieve & Nico, Café Barlini - Ravels
Sinds het begin van de oprichting van Vin d’Anvers is Glenn onze vaste toeleverancier geworden van onze (huis)wijnen. Het assortiment van Vin d’Anvers, waaronder de huiswijnen en suggestiewijnen van over de hele wereld staan bij ons op de wijnkaart. Goede prijs kwaliteit verhouding! Glenn is een zeer vriendelijk en behulpzaam en regelt snelle leveringen. Regelmatig krijgen we enthousiaste commentaren van onze gasten over de wijn! We hopen nog lang deze fijne samenwerking voort te zetten met Vin d’Anvers.
Kathy, Tøast Hoogstraten - Hoogstraten

Als jonge ondernemer staat Glenn goed zijn mannetje, zijn toffe, enthousiaste bezoekjes in de zaak, maken het altijd een plezier dat hij langskomt! Na een tijdje toch eens samen gezeten om wat te proeven en heel de wijnkaart samen uitgewerkt! Dank je wel daarvoor! We zijn super tevreden!

Joeri, Brasserie De Sjokola - Beerse

Wij zijn super tevreden met onze samenwerking met Glenn van Vin d’Anvers. We krijgen goed en professioneel advies, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. Kortom, de ideale partner voor onze zaak!

Lode, Kasteelhoeve - Westmalle

Vin d’Anvers, en nog meer Glen Van Gils, staat voor ons gekend als uiterst goed prijs-kwaliteit, professionele maar toch warme service. Glenn biedt ons een mooi aanbod van zowel Europese wijnen, als wijnen vanuit de nieuwe wereld en dit altijd voor een eerlijke prijs. Al is de afstand tussen Breda en Weelde te overzien, toont Glen dat hij met zijn flexibiliteit altijd werkt aan een goede relatie tussen ons als klant en hij als leverancier. Bedankt Glenn dat je geholpen hebt onze wijnkaart een stukje hoger in niveau te brengen.

Sommelier Anthony De Beir, Van Der Valk Breda Princeville

Glenn stapte enkele jaren geleden bij ons binnen om zijn bedrijf voor te stellen. Wij als Nederlands bedrijf en Vin d’Anvers als Belgisch bedrijf, daar komt het invoeren van accijnzen bij kijken. En daar hadden we zelf geen zin in, om die papiermolen erbij te hebben.

Na een jaar stond Glenn terug voor de deur. Hij vertelde dat hij het invoeren van de accijnzen graag voor zijn rekening zou willen nemen. Enkele dagen later hadden we al een tasting en was onze samenwerking en feit.

Samenwerken met Glenn voelt vertrouwd! Hij begrijpt wat we willen. Lekkere wijn voor een goede prijs en een top service tot in de kelder.

En willen we eens iets nieuws, dan staat hij al weer met een heerlijk wijntje op de stoep.

Martijn en Rob , ‘t goei Gevoel - Baarle-Nassau

Als je kwaliteit wilt brengen naar je gasten toe, dan kan je niet anders dan ook kwalitatief hoog in te kopen en te werken met professionele partners, zoals Vin d’Anvers.

Hun verhaal zie je in deze knappe video waar ze ook Bardo als partner mooi hebben neergezet!

Succes, Glenn van Gils, je bent aan een prachtig parcours aan het bouwen!

Michaël, Bardo - Turnhout

Wij hebben Glenn leren kennen toen we Eetcafé De Lantaern overnamen in 2019.Hij leverde destijds 1 of 2 wijntjes maar na ons eerste gesprek durfde wij het wel aan om het gehele assortiment aan hem toe te vertrouwen. Sindsdien gaat het helemaal op rolletjes. Problemen worden opgelost, er wordt mee gedacht en je kunt hem altijd bellen voor een spoedbestelling. Duidelijk is dat we destijds een goede keuze hebben gemaakt.

Gerwin, De Lantaern - Baarle-Hertog

Vin d’Anvers, jong – fris – top service. Dat zijn voor ons de kenmerken van deze wijnhandelaar. Buiten de lekkere huiswijn, bieden ze elk seizoen ook heerlijke suggesties aan. We worden hiervoor goed begeleid en geïnformeerd door Glenn. Heb je een passie voor wijn, dan moet je bij Vin d’Anvers zijn!

Liesbeth & An , De Rekruut - Turnhout
Glenn is heel flexibel, heel aangenaam en een zeer goede leverancier van wijn. Hij legt het ook allemaal heel goed uit van waar de wijn komt en hoe hij proeft.
Jo , Brasserie ’t Hofeind - Merksplas

Als Oud Hoogstraeten zijn wij sinds kort klant bij Vin d’Anvers. Wij hebben deze keuze gemaakt om jonge ondernemers te steunen en daar hebben wij een halfjaar later nog geen spijt van gehad. De zaakvoerder Glenn is heel professioneel en brengt ons elke week op tijd zijn kwaliteitsvolle wijnen en dit met een glimlach. Je kan ook altijd bij hem terecht voor nieuwe producten. Zo heeft hij voor ons de alcoholvrije gin geleverd. Daarnaast heeft hij ook nog een wijnkaart speciaal voor onze zaak gemaakt. Wij zijn er van verzekerd dat dit nog een lange en fijne samenwerking gaat zijn.

Simon, Oud Hoogstraeten - Hoogstraten
Wij zijn zelf nog een jong koppel dus de klik met Glenn was er al heel snel. Glenn is echt iemand op wie je kan bouwen en vertrouwen. Heel correct, stipt en kan goed meedenken vanuit het standpunt van de horecazaak. Ook de prijs en kwaliteit zijn echt top! Je merkt aan alles dat hij dit met heel veel passie en echt vanuit zijn hart doet. Zo iemand gun je dit gewoon super hard. Wij gaan zeker en vast nog een lange/ fijne samenwerking tegemoet.
Ricco & Melissa , ’t Ligtdaar - Lichtaart
Wij zijn zeer tevreden over Vin d’Anvers, snelle leveringen, je wordt heel goed geholpen door Glenn bij het maken van de keuze van je wijn voor bij het gerecht. Goede commentaren van de klanten over de wijn! Prijs kwaliteit zeer goed.
An-Sofie & Thomas , Restaurant Seir - Kasterlee

Glenn staat steeds even enthousiast en gedreven paraat.
Super vlotte samenwerking.
Zeer betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na.
Wij als de Koeiketel werken vanaf de start samen en dit gaan we ook zo aanhouden.

An, De Koeiketel - Turnhout

Ik werk al ongeveer 2 jaar samen met de Glenn, super toffe gast. Normaal gezien ben ik trouw aan mijn huidige leveranciers maar 2 jaar geleden stapte Glenn bij mij in de zaak binnen. Hij stelde zijn product voor en ik was meteen verkocht. Een hele spontane jongen die weet waar hij mee bezig is en altijd correct op alle vlakken. Glenn heeft duidelijk passie voor zijn vak, je kunt zeker op hem rekenen. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken.

Een jongen uit de duizenden.

Marcel, Brasserie De Klynhoeve - Retie